fbpx

We verwelkomen Milou Smit als nieuwe huurder van De Blokstallen: ‘Hier verzet ik dubbel zoveel werk op één dag’

Milou Smit (30) is duidelijk blij met haar nieuwe werkplek in De Blokstallen. Sterker nog: tijdens de rondleiding is ze meteen overtuigd dat ze een kantoor op deze plek wel ziet zitten. Hoe ze hier zo terecht gekomen is? “Voor mijn werk ben ik heel actief op sociale media. Al een tijdje volgde ik de dames van Het Champagne Atelier. Zij huren hier ook een kantoor en posten regelmatig over hun fijne werkplek. Dat triggerde om er een kijkje te nemen.”

Zoektocht naar efficiëntie

Al tien jaar is Milou online zichtbaar als blogger en met haar redactiewerk, binnenkort lanceert ze haar nieuwste product: een Pinterest Marketing Academy. Milou: “Dit werk kun je overal doen en dat is gelijk ook de valkuil. Je kunt blijven werken, maar met drie kinderen thuis ben je ook snel afgeleid. Het afgelopen jaar heb ik diverse cursussen gevolgd en mezelf gespecialiseerd als Pinterestmarketeer. Dit is best onverwachts heel snel gaan groeien. Nu kan ik meer efficiëntie in mijn werk wel gebruiken.”

Focus op werk- en privébalans

Milou gaat drie volle dagen op haar kantoor in De Blokstallen werken. “Het is heerlijk om moeder te zijn, maar ook heerlijk om te werken. Nu kan ik meer gaan focussen op een goede werk- en privébalans.” Na een paar dagen werken in De Blokstallen merkt ze al een enorm verschil: “Hier verzet ik dubbel zoveel werk op één dag. Ik heb zoveel kunnen doen. Ook vind ik het heel leuk dat je hier omringd bent door andere ondernemers. Je maakt een praatje tussendoor en dat breekt de werkdag enorm!”