Ontvang in stijl uw gasten en maak gebruik van één van onze onderscheidende meeting rooms. Zowel voor onze vaste huurders als voor externe partijen die een inspirerende meeting of presentatie willen geven.

Vergaderen

Meet en Greet in een historische setting?

Business Center Blokstallen biedt verschillende vergaderruimten in diverse afmetingen. Elke vergaderruimte beschikt over eigen audio visuele, presentatiemiddelen, individuele klimaatbeheersing en is voorzien van comfortabel meubilair. We onderscheiden een drietal vergaderruimten:

Genie kamer,  geschikt voor max. 6 personen, €40 per dagdeel
Artillerie kamer, geschikt voor max. 15 personen, €70 per dagdeel

Garnizoens Business Lounge, geschikt voor max. 150 personen, op aanvraag

Alle arrangementen zijn inclusief vrij gebruik koffie/thee/water.

Inclusief volledig verzorgde lunch, diner? 
Informeer naar de specifieke mogelijkheden en beschikbaarheid; 0164-21 03 03 of info@bcblokstallen.nl

De “Garnizoens Business Lounge” het hart van Business Center Blokstallen

Deze unieke sfeervolle ruimte staat garant voor uw geslaagde product presentatie, bedrijfsfeest of opening. Op uw wens aan te kleden met uw eigen logo’s en bedrijfskleuren, op maat verzorgde complete catering, dragen wij zorg voor een onuitwisbare herinnering voor uw relaties en medewerkers.

Plaats & Presentatie

De P van Plaats en de P van Presentatie zijn een belangrijk onderdeel om u als organisatie te profileren. You are where you’re located at. Daarmee krijgt u ook klanten die bij u passen. Het Business Center Blokstallen wordt een onderdeel van het imago van elke gebruiker en levert een positieve bijdrage aan het gevoel van klanten, partners en leveranciers bij uw organisatie.

Design

Wij hebben veel aandacht gegeven aan de sfeer en uitstraling van onze vergaderruimtes. Deze zijn voor u, maar zeker ook voor ons, een visitekaartje waar we trots op willen zijn.
Warm, Professioneel, Sfeervol zijn termen die wij gepoogd hebben te visualiseren.