fbpx

Ontvang uw gasten in stijl en maak gebruik van één van onze vergaderruimtes. Speciaal voor wie wil vergaderen in Bergen op Zoom

Vergaderen in Bergen op Zoom: Meet en Greet in een historische setting?

Vergaderen in Bergen op Zoom, dat kan bij Business Center Blokstallen! Hier maken we vergaderen in Bergen op Zoom mogelijk. Bovendien bieden we verschillende vergaderruimten in diverse afmetingen aan. Elke vergaderruimte beschikt over audiovisuele presentatie middelen en een individuele klimaatbeheersing. Ook zijn de ruimtes voorzien van comfortabele meubelen.

Diverse vergaderruimten

  • Genie kamer. Geschikt voor maximaal 6 personen. € 55 per dagdeel.
  • Artillerie kamer. Geschikt voor maximaal 15 personen. € 95 per dagdeel.
  • 
Garnizoens Business Lounge. Geschikt voor maximaal 150 personen,. Op aanvraag.

Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van koffie, thee en water.

Inclusief volledig verzorgde lunch en/of diner? 
Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Bel 0164-210303 of mail naar info@bcblokstallen.nl.

De ‘Garnizoens Business Lounge’ het hart van Business Center Blokstallen

Deze unieke sfeervolle ruimte staat garant voor uw geslaagde productpresentatie, bedrijfsfeest of opening. De ruimte is naar uw wens aan te kleden met uw eigen logo’s en bedrijfskleuren. Ook bieden we op maat gemaakte catering. En dragen we zorg voor een onuitwisbare herinnering voor uw relaties en medewerkers.

Plaats en presentatie

De P van Plaats en de P van Presentatie zijn een belangrijk onderdeel om u als organisatie te profileren. Daarmee krijgt u ook klanten die bij u passen. Business Center Blokstallen wordt een onderdeel van het imago van elke gebruiker. Bovendien levert dit een positieve bijdrage aan het gevoel van klanten, partners en leveranciers bij uw organisatie.

Design

Wij hechten veel waarde aan de sfeer en uitstraling van onze vergaderruimtes. Op dit visitekaartje zijn we dan ook heel trots. Warm, professioneel en sfeervol, dat is wat Business Center De Blokstallen uitstraalt. Bovendien biedt Business Center De Blokstallen een unieke ruimte om te vergaderen in Bergen op Zoom. Samen kijken we wat het beste bij uw vergadering of presentatie past. Zodat deze dag tot in de puntjes verzorgd is.