fbpx

Matty werkt ruim drie jaar als flexwerker in De Blokstallen: ‘Ik heb het grootste kantoor van allemaal’

Kindercoach, moeder en een gedreven onderneemster: dat is Matty van de Rijzen. Ruim drie jaar huurt ze met veel plezier een flexwerkplek in de grote ruimte van De Blokstallen. Voor haar bedrijf Glundercompany werkt ze voornamelijk achter haar laptop. Zo nu en dan ontvangt ze er ouders en kinderen voor coachingssessies. “Het is zo fijn om mensen op zo’n comfortabele en luxe plek te mogen ontvangen.”

Succesvol inspireren

Met haar manier van denken en haar creatieve blik op kinderen inspireert ze enorm veel mensen op sociale media. Dát willen mensen ook leren. Op een zo praktisch mogelijke manier deelt ze haar denkwijze en inspireert ze enorm veel mensen, met succes. Waar dat succes aan te danken is? Matty: “Dicht bij mezelf blijven. Zonder al teveel ambitie ben ik mijn creativiteit met de wereld gaan delen. Dat is druppelsgewijs enorm gegroeid.”

Werken op locatie

Juist doordat Matty landelijk mensen op weg helpt, kan zij haar doelgroep online het beste bedienen. Matty: “Ik ben heel interactief met mijn doelgroep. Op sociale media, middels online webinars en cursussen. Dat vind ik het leukste om te doen! Maar wel vind ik dat je als consultant iets van zekerheid moet kunnen bieden. Op mijn website staat daarom het adres van De Blokstallen, en waar nodig kan ik hier mensen ontvangen.”

Mensen komen hier écht graag

Met regelmaat ontvangt Matty klanten voor kinder- en oudercoaching. Matty: “Nog altijd staan mensen versteld over hoe mooi het hier is. De spreekkamer is heel neutraal, maar als ik er poppetjes, spelletjes en kleurtjes neerzet, dan lijkt het net een kinderpraktijk. Mensen komen hier écht graag!”

De voordelen van een flexwerkplek

Op de momenten dat ze alleen werkt, geniet Matty volop van haar flexwerkplek in de grote ruimte van de Blokstallen: “Een kantoor, afgezonderd van de wereld, dat is niks voor mij. Ik wil juist reuring. Ik heb hier het grootste kantoor van allemaal! Een leuke bijkomstigheid is dat hier helemaal achter in de ruimte werk. Hierdoor kan ik in alle rust werken, maar is er even verderop wel ‘leven’ bij de koffieautomaat waar andere mensen elkaar ontmoeten.”