Een virtueel kantoor is een perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of interimmen, maar wel een professionele uitstraling willen tegen lage kosten.

Virtueel kantoor

Een neven vestiging om ook herkenbaar en lokaal aanwezig te zijn in West-Brabant? Met één extra opdracht heeft u uw investering  in uw tweede virtuele kantoor al terugverdiend.

Verschillende klanten en verschillende steden maken het soms lastig om vanuit één locatie te werken. Onze virtuele kantooropties maken het u gemakkelijk. Eén duidelijk contactadres voor al uw klanten en een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel. Werken bij klanten op locatie of een keer handig vanuit huis uw projecten afronden.
Professioneel Post- en Bezoekadres. Op al uw uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. kunt u ons adres opgeven. Met zo’n professioneel postadres en de mogelijkheid om uw prospect, klant, leverancier of partner bij ons in een vergaderruimte te kunnen ontvangen zijn belangrijke tools voor het bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten.

Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Zo beschikt u meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor €49/maand.