Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding en aanbod is uniek!

Persoonlijk kantoor

Met een fulltime persoonlijk kantoor profiteert u optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn. Zo vind u iedere dag rust en overzicht in uw sfeervol afgewerkte persoonlijke kantoor van 1 tot 4 werkplekken. Elk volledig gestoffeerd kantoor is uitgerust met wifi verbinding en naar keuze een eigen bedraad (glasvezel) internet acces, individueel bedienbaar VRF airco/verwarmings systeem alsmede sfeer,- en werkverlichting.
Als huurder van een persoonlijk kantoor heeft u 24/7 toegang tot het gebouw met eigen beveiligingscode, kunt u gratis gebruik maken van onze fraaie business lounge, de vergaderfaciliteiten en alle overige services.

Zoals gesteld zijn er al éénpersoons kantoorruimtes vanaf 11m2 voor €320/maand. Een greep uit het volledige aanbod zijn bijvoorbeeld 2 persoons kantoren van 19m2, oplopend naar 4 persoons kantoren van 28 m2 gesitueerd op de eerste verdieping tot zelfs een riant multifunctioneel kantoor van 54 m2 op de tweede verdieping. Kortom voor ieder wat wils. Voor een rondleiding of meer informatie omtrent prijs en beschikbaarheid nodigen wij u graag uit om het contact formulier in te vullen of even te bellen naar 0164-210303
Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Zo beschikt u meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor het huren van een kantoorruimte vanaf 11 m2