Elke dag aanwezig, halve dagen, halve weken of slechts een paar uur in de maand? Samen bedenken we voor u de ideale persoonlijke kantooroplossing

Kantoren

Flexibel

BC de Blokstallen is een concept van deze tijd. Het biedt u alle services die u wenst, maar denkt ook graag met u mee. Door de diverse kantoormogelijkheden beschikt u altijd over de ideale werkruimte. Flexibiliteit is een van de kernwaardes. Als het door u gekozen kantoor uiteindelijk toch niet helemaal in uw werkwijze past, kunt u gemakkelijk upgraden of downsizen. Zo beschikt u altijd over de voor u perfecte combinatie. Die flexibiliteit en kwaliteit staan centraal bij BC de Blokstallen.

Prestigieus Vestigingsadres

Met een eigen persoonlijk kantoor, een gedeeld kantoor of virtueel kantoor kunt u uw Kamer van Koophandel inschrijving overzetten naar ons adres. Daarmee bent u meteen in bezit van een prestigieus vestigingsadres. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

Professionele Pandfoto’s

Naast het gebruik van ons adres leveren wij u professionele foto’s van ons pand aan. Daarmee visualeert u uw P van Plaats op uw website. Dat maakt op (potentiële) klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.

Ruime Parkeergelegenheid

Direct voor het pand zijn voldoende parkeerplekken om zonder zorgen te parkeren. Bovendien zijn er ruim voldoende vergunningsmogelijkheden voor uzelf en/of medewerkers alsmede kort (betaald) parkeren voor uw gasten.