fbpx

Een virtueel kantoor in Bergen op Zoom is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of interimmen. Maar wel een professionele uitstraling willen tegen lage kosten.

Virtueel kantoor in Bergen op Zoom

Een nevenvestiging om ook herkenbaar en lokaal aanwezig te zijn in West-Brabant? Met één extra opdracht heeft u uw investering in uw tweede virtuele kantoor al terugverdiend. Bovendien biedt een virtueel kantoor in Bergen op Zoom vele voordelen. Vooral op zakelijk gebied geeft u hiermee een professionele uitstraling naar klanten en prospects.

Virtuele kantooropties

Verschillende klanten en verschillende steden maken het soms lastig om vanuit één locatie te werken. Onze virtuele kantooropties maken het u gemakkelijk. Eén duidelijk contactadres voor al uw klanten en een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel. Werken bij klanten op locatie of een keer handig vanuit huis uw projecten afronden. Bij Business Center De Blokstallen bieden wij alle faciliteiten om u hierin te ondersteunen.

Professioneel post- en bezoekadres

Op al uw uitingen zoals visitekaartjes en briefpapier kunt u het adres van Business Center Blokstallen vermelden. Een professioneel postadres en de mogelijkheid om uw prospect, klant, leverancier of partner bij ons in een vergaderruimte te kunnen ontvangen, zijn belangrijke tools voor het bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten. En mocht u gebruikmaken van ons Business Center, dan profiteer u tevens van al onze services.

Compleet aanbod

Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Zo beschikt u meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief! Benieuwd wat wij bij Business Center Blokstallen voor u kunnen betekenen? Vul gerust het contactformulier in of bel naar 0164-210303.

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor €49/maand.

NameBright - Coming Soon