fbpx

Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding en aanbod is uniek!

Persoonlijk kantoor in Bergen op Zoom

Met een fulltime persoonlijk kantoor in Bergen op Zoom profiteert u optimaal van alle faciliteiten. Oftewel: van alle services die Business Center Blokstallen te bieden heeft. Zo vindt u er iedere dag rust en overzicht in uw persoonlijke kantoor. Van één tot vier werkplekken. Elk volledig gestoffeerd kantoor is uitgerust met wifi verbinding en naar keuze een eigen bedraad (glasvezel) internet acces. Maar ook individueel bedienbaar VRF airco/verwarmings systeem alsmede sfeer,- en werkverlichting.

Voordelen van een persoonlijk kantoor in Bergen op Zoom

Als huurder van een persoonlijk kantoor heeft u 24/7 toegang tot het gebouw met eigen beveiligingscode. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze fraaie Business Lounge. De vergaderfaciliteiten. En alle overige services. Zoals gesteld zijn er al éénpersoonskantoren vanaf 11 vierkante meter voor €495/maand. Een greep uit het volledige aanbod zijn bijvoorbeeld tweepersoonskantoren van 19 vierkante meter. Oplopend naar kantoren voor vier personen van 28 vierkante meter gesitueerd op de eerste verdieping. Tot zelfs een riant multifunctioneel kantoor van 54 m2 op de tweede verdieping. Kortom voor ieder wat wils!

Rondleiding

Voor een rondleiding of meer informatie omtrent prijs en beschikbaarheid nodigen wij u graag uit. Vul het contactformulier in of bel naar 0164-210303. Wij nemen contact met u op en plannen een afspraak met u in. Middels een rondleiding geven we u een uitgebreide sfeerimpressie van Business Center De Blokstallen. Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien weet u vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Zo beschikt u meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor het huren van een kantoorruimte vanaf 11 m2