fbpx

Bij Business Center Blokstallen vindt u de perfecte flexplek in Bergen op Zoom

Flexplek in Bergen op Zoom

Heeft u af en toe een professionele werkplek nodig of wilt u samen met andere ondernemers werken? Als flexplek in Bergen op Zoom biedt Business Center Blokstallen de perfecte oplossing. U kunt in de sfeervolle ambiance van de Business Lounge werken, gebruikmaken van WiFi internet en profiteert van allerlei andere faciliteiten. Met deze opties profiteert u van de voordelen van twee werelden.

De voordelen van een flexplek

Wij hebben al meerdere ondernemers van een flexplek in Bergen op Zoom mogen voorzien. Zo ook Matty van de Rijzen die met veel plezier een flexwerkplek in de Business Lounge van De Blokstallen huurt. Als voornaamste reden noemt ze dat het zo fijn is om mensen op zo’n comfortabele en luxe plek te mogen ontvangen. Maar dat niet alleen, werken op locatie is voor haar een manier om klanten een veilig gevoel te geven. Achter haar grote website en social media kanalen zit een bedrijf op locatie. Een plek waar ze mensen daadwerkelijk kan ontvangen. 

Lid van de business club

Als lid van de Business Club heeft u tijdens kantooruren toegang tot het gebouw. Ook kunt u naar eigen inzicht gebruikmaken van onze fraaie Business Lounge. We organiseren eens per maand een borrel om te stimuleren dat ondernemers elkaar op een andere manier leren kennen. Bovendien maakt u voor een additionele vergoeding gebruik van de vergaderfaciliteiten en alle overige services.

Compleet aanbod

Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Zo beschikt u bij Business Center Blokstallen meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor €79/maand.