fbpx

Een eigen deelkantoor in Bergen op Zoom met andere ondernemers. Een gunstig geprijsde oplossing.

Deelkantoor in Bergen op Zoom

Bij Business Center De Blokstallen bieden we een deelkantoor in Bergen op Zoom aan. Hierbij profiteert u van een volledig ingerichte werkruimte die u deelt met (maximaal 5) andere ondernemers. Heeft u niet de behoefte aan volledige privacy of bent u toch regelmatig op een andere locatie of bij een opdrachtgever on site? Dan is een gedeeld, sfeervol, afgewerkt kantoor een gunstig geprijsde oplossing. Bovendien levert het u vele voordelen op.

Voordelen van een deelkantoor in Bergen op Zoom

Met een deelkantoor maakt u gebruik van de vele voordelen van Business Center De Blokstallen. U deelt een afgesloten ruimte waar u  werkgerelateerde spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten binnen het Business Center. Denk aan klanten die u in een professionele omgeving kunt ontvangen. De voordelen van vergaderfaciliteiten op locatie, het gebruik van de business lounge, gratis koffie en thee en een zakelijk postadres.

De inrichting van een deelkantoor

Elk volledig gestoffeerde kantoor is uitgerust met wifi verbinding en naar keuze een eigen bedraad (glasvezel) internet acces. Maar ook een individueel bedienbaar VRF airco/verwarmings systeem alsmede sfeer,- en werkverlichting. Als huurder van een persoonlijk kantoor heeft u 24/7 toegang tot het gebouw met eigen beveiligingscode. Ook kunt u tegen betaling gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten.

Wees welkom

Met onze transparante aanpak komt u nooit voor verrassingen te staan. U  weet vooraf precies waar u achteraf aan toe bent. Ons deelkantoor in Bergen op Zoom beschikt over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief! Op deze website vindt u het uitgebreide aanbod.

Bij Business Center Blokstallen kunt u al terecht voor het huren van een deelkantoor voor €249/maand.