fbpx

Elke dag aanwezig, halve dagen, halve weken of slechts een paar uur in de maand? Samen bedenken we voor u de ideale persoonlijke kantoren in Bergen op Zoom

Kantoren in Bergen op Zoom

BC de Blokstallen biedt mooie kantoren in Bergen op Zoom. Het is een concept van deze tijd. Het biedt u alle services die u wenst, maar denkt ook graag met u mee. Door de diverse kantoormogelijkheden beschikt u altijd over de ideale werkruimte. Flexibiliteit is een van de kernwaardes. Als het door u gekozen kantoor in Bergen op Zoom uiteindelijk toch niet helemaal in uw werkwijze past, kunt u gemakkelijk upgraden of downsizen. Zo beschikt u altijd over de voor u perfecte combinatie. Die flexibiliteit en kwaliteit staan centraal bij BC de Blokstallen.

Prestigieus vestigingsadres

Met een eigen persoonlijk kantoor, een gedeeld kantoor of virtueel kantoor kunt u uw Kamer van Koophandel inschrijving overzetten naar ons adres. Daarmee bent u meteen in het bezit van een prestigieus vestigingsadres. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers. Bovendien kunt u het adres van Business Center Blokstallen gebruiken als persoonlijk en zakelijk postadres. Onze receptioniste neemt uw post in ontvangst en u kunt deze op een gewenst moment ophalen.

Professionele pandfoto’s

Naast het gebruik van ons adres leveren wij u professionele foto’s van ons pand aan. Zowel van de uitstraling, de kantoorruimtes als de professionele Business Lounge waar u uw klanten kunt ontvangen. Daarmee visualiseert u uw P van Plaats op uw website. Dat maakt op (potentiële) klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.

Ruime parkeergelegenheid

Direct voor het pand is voldoende parkeergelegenheid om zonder zorgen te parkeren. Bovendien zijn er ruim voldoende vergunningsmogelijkheden voor uzelf en/of medewerkers alsmede kort (betaald) parkeren voor uw gasten. Uiteraard kunt u als huurder van Business Center Blokstallen gebruikmaken van deze service.

NameBright - Coming Soon