fbpx

Er is weer leven in de stallen

Het Business Center, een viertal Commerciele Ruimtes en Restaurant zullen na een grondige renovatie gevestigd zijn in “De Blokstallen 2” Van origine waren dit de paardenstallen van de garnizoensstad Bergen op Zoom. Dit indrukwekkende Rijksmonument vormde in 1745 samen met de naastgelegen zustergebouwen een ensemble van de Cavalerie.

Er is weer leven in de stallen. Aan de blokstallen 2 in Bergen op Zoom gaat veel gebeuren het komende jaar. De kroon op het werk zal de opening van het Business Center in het voormalige stadsarchief rond het 1e Kwartaal 2015 zijn. Stijlvolle kantoren en sublieme vergaderlocaties in het totaal in ere herstelde historische pand, bieden ondernernemers de kans zich te onderscheiden. Het pand ligt langs de Westersingel op loopafstand van het NS station en de historische binnenstad van Bergen op Zoom. Naast voldoende (eigen en betaalde) parkeergelegenheid bent u via de centrum ring direct aangesloten op de knooppunten A4 en A58 waarmee u zich in het hart van de as Rotterdam-Antwerpen bevindt. Een meer ideale vestigingsplaats kunt u zich niet wensen.

Buren
Gelijktijdig met de ontwikkeling van het Business Center concept zullen we een fantastische buurman krijgen. Een restaurant, Lounge Bar zal gevestigd worden in de voorste twee segmenten van Blokstallen 2. Een riant zonnig terras aan de Westersingelzijde geeft u de mogelijkheid om heerlijk in het zonnetje te genieten van de verwennerij. Binnen zal de combinatie van een open keuken en bar hierbij letterlijk en figuurlijk het hart van het restaurant vormen. Een beleving, voor een hapje tussendoor of uitgebreid diner kan men geen betere plaats bedenken.

Puur! Puur uit eten betekent het toevoegen van passie en smaak aan eten door te kiezen voor pure ingrediënten. Biologische- duurzame- en fairtrade streekproducten met de gedachte om mensen samen te brengen en iets in beweging te zetten.