fbpx

De start is gemaakt!

Overdracht
Op 24 september was het dan eindelijk zover. Na een kleine twee jaar sinds het eerste idee, vond zowel de feitelijke als notariële overdracht plaats. Een zware bestuurlijke delegatie met maar liefst twee wethouders bezegelden e.e.a. met een
handdruk aan de drie nieuwe eigenaren Helmig, Maas & Willard.

Ruwbouw Structuur
Om de gebruikers er straks warmpjes bij te laten zitten, is er naast de nieuwe opzet van vloer-, wand- en plafondstructuren ook al begonnen met alle installaties. Zowel elektra, CV als de Airco monteurs zijn al druk bezig met het plaatsen van al het leidingsnetwerk. Zelfs Ziggo ligt er al in, BCB is al bijna digitaal bereikbaar!

Kijken / Kennismaken
Om alle nieuwe gebruikers een beetje sfeer te laten snuiven en een eerste indruk op te laten doen organiseren wij op vrijdag 21 November van 16.00h tot 17.30h een:

OPEN MIDDAG

Trek warme kleren aan want er is nog géén verwarming.
Graag een bevestigingsmailtje naar info@bcblokstallen.nl of en zo ja met hoeveel personen jullie komen (medewerkers zijn welkom)

Planning
Een exacte datum is nog te riskant, een kwartaal te globaal, maar de maand Maart 2015 durf ik te noemen.

Niets Blijft
Zoals de spreuk van Bart Bevers op de gevel al stelt; Niets Blijft.
En om ergens te komen moet je eerst terug naar de basis. In dit geval moest er eerst gesloopt worden. Dit laten de heren TTO uit Tilburg zich geen twee maal zeggen. Inmiddels zijn alle dichtgemetselde gevelopeningen eruit, is het dak deels opengezaagd en is intern alles gestript.