fbpx

Business Lounge

De koffiemachine is het belangrijkste ‘netwerk’ apparaat dat er bestaat. Bouw daar een aantrekkelijke lounge omheen en het netwerken gaat vanzelf. En zo ontsproot het idee van de business lounge. Niet alleen voor koffie, maar ook voor een wat lossere bespreking aan de leestafels of een tête-à-tête in de Chesterfields.

Ontmoeten en verbinden.

De schitterende 200 m2 grote Business Lounge is het hart van het Business Center. Een podium waar het ontmoeten van mensen en het delen/ontwikkelen van ideeën, passie en kennis centraal staan. Hier kunt u met een klant of relatie afspreken voor een informeel gesprek onder het genot van een kop koffie of thee.
In ongedwongen sfeer werkend aan de leestafels, mijmerend in de chesterfields of netwerkend in de coffee corner!

Netwerken & Ondernemerschap.

Een groot voordeel van een business center zijn de contacten met andere huurders. Om dit te stimuleren organiseren we periodiek speciale netwerkevents. Hier kunnen gebruikers zich presenteren, ervaringen delen en nieuwe contacten leggen. Bij Business Center Blokstallen bent u niet alleen huurder maar ook lid van onze business club en maakt dus automatisch deel uit van een netwerk van ondernemers en organisaties die Business Center Blokstallen als uitvals- of thuisbasis hebben